15 Haziran 2013 Cumartesi

Sanal Pazar; Tekne'ye sizi de bekleriz ^^

"Merhaba millet

Öncelikle sayfamıza hoş geldiniz. Geldik ama neden geldik, ne ki bu sayfanın amacı dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle söyleyeyim bu sayfanın amacı bir çeşit sanal çarşı görevi görmek.

Sanal çarşı derken kastettiğim ise; elinizde olan belki el emeği göz nuru yaptığınız ürünler, belki hediye gelen yada bizzat aldığınız ama hiç kullanmadığınız ürünler belki de çok az kullandığınız ama artık kullanmak istemediğiniz eşyalarınızı satmanıza yardımcı olacak bir sayfa.

Satılmak için neler gönderilecek derseniz; o konuda bir kısıtlama yok. Elinizden çıkartmak istediğiniz ne varsa (makul şeyler olmak şartı ile) mesaj atın biz yayınlarız.

Bu sayfa ile bizzat satış işlemi yapılmayacak. Yani komisyon almak gibi bir şey söz konusu da değil. Biz sadece aracıyız, satıcıyla alıcıyı burada buluşturuyoruz, gerisi ise size kalıyor."


Girişini böyle açmıştım yeni açtığım facebook sayfası Tekne'nin.
Yani anlayacağınız; artık kullanmadığınız yada belki hiç kullanmadığınız, evlerinizde dolaplarınızda bekleyen ürünleri belki satarak belki bir başkasının satmak istediği bir ürün ile takas ederek değerlendirmek.

Hepinizi beklerim... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder